Tietosuojakäytännöt ja rekisteriselosteet

Sivuston kävijätilastointi

Verkkosivusto käyttää Google Analytics -kävijätilastointipalvelua. Palvelun avulla seuraamme sivuston kävijämääriä ja analysoimme sitä miten sivustoa käytetään. Palvelu kerää tietoa cookie- eli evästetiedostojen avulla. Tiedot sisältävät mm. kävijän IP-osoitteen, tietoa käytetystä käyttöjärjestelmästä ja selaimesta sekä tietoa siitä miten sivustolla liikutaan. IP-osoite anonymisoidaan Googlen toimesta heti kun teknisesti mahdollista. Täyttä IP-soitetta ei missään vaiheessa tallenneta palvelimelle. Muita henkilötietoja ei kerätä. 

Mikäli haluat estää kaiken kävijätiedon lähetyksen Google Analytics -palvelulle kaikilla käyttämilläsi sivustoilla, voit asentaa selaimeesi lähetyksen estävän lisäosan.

Sivujen jakotoiminnot

Sivusto käyttää AddToAny-palvelua sivujen ja artikkelien jakamisen mahdollistamiseen. Palvelu kerää käytöstä lokitietoja, jotka voivat sisältää myös käyttäjän IP-osoitteen anonymisoidussa muodossa. Muita henkilötietoja ei kerätä. Palvelu voi jakaa yhteistyökumppaneilleen sellaisia tietoja, joita ei voi yhdistää yksittäisiin käyttäjiin. Tarkempia tietoja palvelun tietosuojakäytännöistä löydät täältä

Rekisteriselosteet

Puutuoteteollisuus ry noudattaa Tietosuojavaltuutetun toimiston ohjeistusta rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.

Selosteet käsittelytoimista Puutuoteteollisuus ry:ssä: uutiskirjeen tietosuojaseloste.

 

 

Alan tilastoja

Lue lisää

Puutuoteteollisuus ry

Tietoa meistä